Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кукурудзяний крохмаль має форму порошку жовтуватого кольору. Присмак і аромат кукурудзи.
Корисні властивості крохмалю:
Забезпечує клітини енергією і є джерелом вуглеводів. У ньому міститься кальцій, фосфор, натрій, калій, магній, вітамін РР.
Особливості:
- надає випічці рівномірну пористу структуру;
- використовується в якості натурального згущувача.
- є джерелом вуглеводів.
Крохмаль використовують в якості згущувача для кремів, соусів, супів, киселів і додають в тісто. Випічка з додаванням кукурудзяного крохмалю виходить більш м'якою і повітряною.
Склад: крохмаль кукурудзяний вищого сорту. Не містить ГМО.
Поживна цінність 100г продукту: вуглеводи 85г
Енергетична цінність (калорійність) 100г продукту: 1436,07 кДж / 353 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях при температурі не вище +40°C, вологість повітря не більше 75%.
Вага: 400гр
Виробник: Україна