Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кукурудзяний крохмаль служить хорошим загущувачем для утворення стабільної консистенції багатьох страв.
У молекулах зерен крохмалю містяться фосфоліпіди і глюкоза, які потрібні організму. Харчова добавка є одним з альтернативних джерел отримання вуглеводів і корисних речовин.
Кукурудзяний крохмаль використовують для приготування хліба, кексів, тістечок, бісквітів, тортів та іншої випічки. Також, прекрасно підходить для приготування десертів і суфле, супів, овочевих і фруктових соусів.
Застосовувати згідно кулінарним рецептам.
Склад: кукурудзяний крохмаль вищого сорту.
Харчова цінність на 100гр: жири - 0,1гр, вуглеводи - 86,9гр, білки - 0,4гр
Енергетична цінність на 100гр: 348ккал
Умови зберігання: зберігати в сухому місці при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін зберігання: 24 місяці
Вага: 200гр
Виробник: Україна