Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кулінарні ножі значно полегшують працю кондитера. Незважаючи на автоматизацію виробничого процесу, професійний інструмент безумовно є незамінним помічником на кухні. Нарізка тортів, пирогів, декорування готових виробів - кухонний інвентар завжди затребуваний і необхідний!
Як вибрати ніж для кондитерських виробів
Професійний інструмент відрізняє якість, ергономічність, надійність, бездоганний стиль. Для нарізки тіста, мастики, бісквіта потрібні пристосування, що запобігають налипання продукту і руйнування його структури. Ніж кондитерський можна розділити на кілька типів:
- Класичне металеве пристосування з вузьким лезом для нарізки тіста. Комплектується ручкою з силікону або деревини. Високоякісна сталь не схильна до корозії, окислення, деформацій.
- Порціонування готових кондитерських виробів здійснюють ножиком з довгим округлим лезом, в деяких моделях є зубчики. Рукоятка зазвичай виконана з твердих сортів дерева або харчового пластику.
- Роликові ножі використовують для поділу тіста і кондитерських мас (мастики, марципану, шоколаду). Конструкція забезпечує цілісність структури декоративних прикрас.
- Розсувні дискові ножі одно- та двосторонні з нержавіючої сталі дозволяють нарізати розкатаний пласт на ідеально рівні фігури і смуги.
Кондитерський ніж для тіста або нарізки готового виробу необхідно своєчасно обробляти мильним розчином, для підтримки функціоналу рекомендується заточка.
Купити кондитерський ніж за приємною ціною ви зможете в інтернет-магазині La-Torta. Представлений товар відрізняється високою якістю, довговічністю, чудовим дизайном, відповідає санітарно-гігієнічним вимогам. Доставка здійснюється Новою Поштою, оплата проводиться зручним для клієнта способом: на карту Приватбанку, після отримання посилки, готівкою. Гарантуємо індивідуальний підхід і пропонуємо унікальні умови співпраці!