Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська качалка – універсальний кондитерський інструмент з ідеально гладкою поверхнею, без якого неможливо прикрасити торт мастикою.
Призначена качалка для розкатування мастики, тіста і марципану. Відмінний помічник при приготуванні тортів, вареників, десертів з марципану і випічки.
Качалка зручна у використанні – тісто не прилипає до неї в процесі роботи.
У комплекті з качалкою йдуть 4 гумових обмежувача, за допомогою яких дуже зручно регулювати товщину мастики і діаметр розкатаного листа.
Спосіб застосування: витерти качалку насухо, злегка посипати мастику пудрою і розкатати до потрібної товщини плавними рухами рук.
Розміри:
Довжина: 23см
Діаметр: 2,5см
Ширина обмежувачів: 0,4см та 0,3см
Висота обмежувачів: 0,3см та 0,2см
Матеріал: акрил
Країна-виробник: Китай