Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сухе кокосове молоко – це натуральний продукт, виготовлений із м'якоті кокосового горіха.
Сухе молоко – світло-бежевий порошок (борошно). У процесі виробництва не втрачає своєї харчової та біологічної цінності, не містить консервантів і штучних добавок. Володіє типовим, насиченим смаком і ароматом натурального кокосового молока.
Корисні властивості:
М'якоть кокосового горіха, надзвичайно багата на магній, залізо і баластні речовини, тому кокосове молоко часто застосовують при авітамінозах, розладах нервової системи, при лікуванні урологічних захворювань, благотворно впливає на роботу серцево-судинної системи.
Застосування:
Сухе молоко додають в чай і каву замість вершків, використовують при приготуванні коктейлів, солодких йогуртів, манної каші, білкових і молочних коктейлів. Кокосове молоко додають в борошно, посипають їм готові вироби, застосовують в якості інгредієнта солодкої начинки, додають в млинчики, хліб і різні солодкі пироги.
Як розводити сухе кокосове молоко?
Для розведення знадобиться:
- сухе молоко – 5 ч.л .;
- вода (тепла) – 250 мл.
Сухе молоко помістити в стакан. Налити теплу воду (50 мл) і ретельно перемішати. Долити ще 100 мл води, збити суміш (блендером до 1 хвилини). Потім молоку дати настоятися, після осідання піни вилити в стакан воду, що залишилася і перемішати. Почекати, поки молоко повністю відстоїться.
Склад: кокосове молоко, мальтодекстрин, модифікований крохмаль (Е1450). Без ГМО.
Харчова цінність на 100 г:
- білки - 8 г
- жири - 50 г (насичених - 46,25 г)
- вуглеводи - 17,76 г (з них цукор - 6,6 г)
- клітковина - 0,74 г
- сіль - 0,07 г
Енергетична цінність на 100 г: 3033 кДж / 734 ккал
Умови зберігання: зберігати в сухому місці, в закритій упаковці, при температурі не вище 25°С і відносній вологості не більше 80%.
Вага: 200 грам
Відсоток жирності: 50%
Країна-виробник: Польща