Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосове масло 100% рослинне, рафіноване, дезодороване, знебарвлене.
Кокосове масло отримують методом віджиму з м'якоті кокосового горіха.
Безцінна користь рафінованого кокосового масла обумовлена його унікальним хімічним складом.
Вміщені в кокосовому маслі рослинні жири надзвичайно корисні для здоров'я. Вони покращують регенерацію шкірного покриву і надають протигрибковий вплив, запобігають окисленню холестерину, не допускаючи, тим самим розвитку атеросклерозу, а також сприяють зміцненню імунітету.
Хоча будь-яке масло - дуже калорійний продукт, але саме кокосове рекомендують вживати під час дієти. Воно містить ниркові тригліцериди MSFA, які запобігають відкладання жиру в області талії, а також нормалізує обмінні процеси, сприяючи зниженню маси тіла.
Також воно має легку засвоюваність, загоюючи пошкоджені слизові оболонки шлунка і кишечника. Крім того, масло нейтралізує шкідливі бактерії, а також перешкоджає розвитку жирової дистрофії печінки.
Переваги кокосового масла:
✓ Сприяє схудненню
✓ При регулярному вживанні знижується рівень холестерину
✓ Чудово підходить для приготування їжі
✓ Дієтичний продукт
Застосування:
Використовується для смаження у фритюрі, як жирова складова при виробництві маргарину, є чудовою масляною емульсією для обприскування при виготовленні крекерів і печива. Відмінний молочний замінник у виробництві морозива і жир для виробництва шоколадної глазурі. Масло підходить для каш, солодких страв і випічки.
ВАЖЛИВО! При високих температурах кокосове масло димить! При смаженні на ньому використовуйте середній і малий вогонь.
При нагріванні до 27°C стає прозорим, рідким, солом'яно-жовтого кольору.
При термообробці воно не змінює свій хімічний склад, зберігаючи корисні властивості, не виділяє канцерогенів.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному темному місці з вологістю більше 60%. Допускається температура до + 20°C.
Вага – 100 грам
Виробник – Індонезія