Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчове кокосове масло холодного віджиму, нерафіноване. Виготовлено механічним способом з підсушеної м'якоті кокоса (копри).
Є корисним харчовим продуктом в щоденному раціоні, при дієтичному харчуванні.
При кімнатній температурі (приблизно 20°C) являє собою тверду речовину. Якщо Ви хочете використовувати кокосове масло в рідкому вигляді, то досить нагріти його до температури вище 25°C.
Застосування:
На кокосовій олії можна готувати все! Найкраще підходить для страв тайської, азіатської кухні, тосту з цільнозернового хліба, граноли, різних каш і страв з риби.
Прекрасна складова для смузі та енергетичних спортивних напоїв. Незамінне в випічці, всіляких солодких стравах і десертах. Разом з какао-маслом успішно застосовується у виготовленні крафтового шоколаду.
Важливо:
При високих температурах кокосове масло димить. При смаженні на ньому використовуйте середній і малий вогонь.
При термообробці масло не змінює свій хімічний склад, зберігаючи корисні властивості, не виділяє канцерогенів. Легко засвоюється, покращує метаболізм, сприяє схудненню, зміцнює імунітет, благотворно впливає на роботу головного мозку.
Умови зберігання:
• Кокосове масло слід зберігати при кімнатній температурі в темному місці в закритому посуді.
• Не потрібно зберігати в холодильнику (При кожному відкритті, в банку з кокосовим маслом, потрапляє трохи повітря. В холодильнику він охолоджується, в результаті чого утворюється конденсат, який створює добре середовище для розвитку мікробів і бактерій).
• Брати порцію масла з банки можна тільки чистою ложкою.
• Після використання банку потрібно негайно закрити.
Ознакою зіпсованості кокосового масла може бути неприємний запах і гіркий присмак.
Вага - 100 грам
Виробник - Індонезія