Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосове борошно володіє ароматом кокоса, ніжним і солодким смаком. Завдяки солодкому смаку, борошно можна використовувати як натуральний підсолоджувач.
Кокосове борошно отримують зі свіжої кокосової м'якоті. М'якоть висушується, подрібнюється в стружку і з неї витягують кокосове масло. Після знежирення кокосове борошно по консистенції стає схожим з пшеничним борошном.
Переваги:
• містить меншу кількість вуглеводів (в порівнянні з пшеничним);
• відмінне джерело білка;
• не містить глютен (клейковину) і лактозу;
• відмінно застосовується в програмах по зниженню ваги через високий вміст клітковини, яка сприяє розвитку почуття ситості;
• покращує травлення і нормалізує обмінні процеси організму (тому є корисним для людей з діабетом).
Користь кокосового борошна:
Не містить клейковини, тому ідеально підходить для безглютенового раціону харчування. Вважається гіпоалергенним продуктом і підходить для здорового дієтичного харчування.
Містить лауринову кислоту - основу, яка міститься в материнському молоці. Лауринова кислота, завдяки своїм антибактерицидним і антимікробним властивостям, знищує багато вірусів - кір, герпес, грип.
Високий вміст клітковини в кокосі добре очищає кишечник від шлаків і токсинів.
Застосування:
Кокосове борошно використовують для випічки хліба, тістечок, пирогів, кексів, млинців, печива, коктейлів, соусів, як основний компонент або як добавку для додання ніжного аромату і приємної консистенції.
Способи застосування:
Змішайте 2 столові ложки кокосового борошна в ранкову кашу, роблячи її більш вершковою і смачною.
Додайте чверть чашки кокосового борошна до вашого пирога, насичуючи білком, роблячи його вишуканішим.
Поради при використанні кокосового борошна:
• Кокосове борошно дуже щільне. Ви будете використовувати його набагато менше, ніж пшеничне або інші види борошна з клейковиною.
• Вбирає вологу дуже швидко. Тому може знадобитися більше рідини в рецепті.
• Має аромат кокоса. Це потрібно враховувати при додаванні інших ароматних продуктів.
• Кокосове борошно повинно зберігатися в герметичних контейнерах, в холодильнику.
Склад: 100% кокосове борошно. Без ГМО.
Харчова цінність на 100 г:
- білки - 16 г
- жири - 19 г
- вуглеводи - 55 г
Енергетична цінність на 100 г: 464 ккал
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Вага: 200 грам
Виробник: Індонезія