Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кокосове борошно володіє ароматом кокоса, ніжним і солодким смаком. Завдяки солодкому смаку, борошно можна використовувати як натуральний підсолоджувач.

 

Кокосове борошно отримують зі свіжої кокосової м'якоті. М'якоть висушується, подрібнюється в стружку і з неї витягують кокосове масло. Після знежирення кокосове борошно по консистенції стає схожим з пшеничним борошном.

 

Переваги:

• містить меншу кількість вуглеводів (в порівнянні з пшеничним);

• відмінне джерело білка;

• не містить глютен (клейковину) і лактозу;

• відмінно застосовується в програмах по зниженню ваги через високий вміст клітковини, яка сприяє розвитку почуття ситості;

• покращує травлення і нормалізує обмінні процеси організму (тому є корисним для людей з діабетом).

 

Користь кокосового борошна:

Не містить клейковини, тому ідеально підходить для безглютенового раціону харчування. Вважається гіпоалергенним продуктом і підходить для здорового дієтичного харчування.

 

Містить лауринову кислоту - основу, яка міститься в материнському молоці. Лауринова кислота, завдяки своїм антибактерицидним і антимікробним властивостям, знищує багато вірусів - кір, герпес, грип.

 

Високий вміст клітковини в кокосі добре очищає кишечник від шлаків і токсинів.

 

Застосування:

Кокосове борошно використовують для випічки хліба, тістечок, пирогів, кексів, млинців, печива, коктейлів, соусів, як основний компонент або як добавку для додання ніжного аромату і приємної консистенції.

 

Способи застосування:

Змішайте 2 столові ложки кокосового борошна в ранкову кашу, роблячи її більш вершковою і смачною.

 

Додайте чверть чашки кокосового борошна до вашого пирога, насичуючи білком, роблячи його вишуканішим.

 

Поради при використанні кокосового борошна:

• Кокосове борошно дуже щільне. Ви будете використовувати його набагато менше, ніж пшеничне або інші види борошна з клейковиною.

• Вбирає вологу дуже швидко. Тому може знадобитися більше рідини в рецепті.

• Має аромат кокоса. Це потрібно враховувати при додаванні інших ароматних продуктів.

• Кокосове борошно повинно зберігатися в герметичних контейнерах, в холодильнику.

 

Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.

 

Вага – 200 грам

Виробник – Індонезія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Кокосове борошно 12%, 200гр

В наявності
Артикул: 29000
60 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Кокосові продукти, Борошно, Горіхове борошно
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору