Кількість
|
Вартість
|
||
|
Клейковина пшенична 82% – це білок пшеничного зерна, натуральний продукт без добавок та барвників. Вона не тільки робить випічку пишніше і смачніше, а й незамінна при правильному харчуванні.
Харчові волокна клітковини - обов'язковий компонент правильного харчування. Вміст її у звичайних продуктах недостатній, тому її краще додавати до складу свого раціону.
Сфера застосування пшеничного клейковини досить широка - її додають при виготовленні пельменів, равіолі, вареників, макаронних виробів, у процесі виробництва м'ясних продуктів, а також різноманітних хлібобулочних продуктів, листкових виробів, тостового хліба.
Клейковина, що міститься в муці, забезпечує бездоганну пружність і еластичність тесту.
Спосіб приготування:
Дозування: 1-4% до маси борошна. Використовується в невеликих кількостях (в середньому 1 ч.л. на склянку борошна, висівок, суміші), вона вноситься разом із борошном, з якого її треба добре перемішати.
Клейковину можна додавати в тісто для домашньої локшини або пельменів із розрахунку 1 ст.л. на 500 г борошна. Це підвищить еластичність та міцність тесту, зменшить ймовірність його розварювання.
В допомогу: 1 ст.л.=10г клейковини.
Склад: пшенична клейковина, гуарова камідь, пшеничне борошно, емульгатор, аскорбінова кислота, ензими.
Поживна (харчова) цінність 100г: білків 56г, жирів 16г, вуглеводів 15г
Енергетична цінність на 100г: 428 ккал
Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, не заражених шкідниками приміщеннях при температурі до 25°С та відносній вологості повітря не більше 70%.
Вага: 500г
Виробник: Австрія