Кількість
|
Вартість
|
||
|
Хрусткі пластівці Royal - розсипчаста суміш подрібнених оригінальних скибочок французької вафлі. Готові до використання вафельні пластівці мають розкішний колір, приємний хрускіт і чудову текстуру для десертів.
Як застосувати хруткі пластівці:
- обваляти шоколадні трюфелі, створюючи таким чином неймовірну хрустку верхню оболонку десерту;
- додати до горіхової або шоколадної пасти і використовувати мікс як прошарок вишуканого десерту;
- додати в праліне для хрусткого ефекту;
- додати в мус, морозиво перед подачею для декору і додаткових смакових відчуттів;
- змішати її з темперованим шоколадом для утворення хрусткої начинки для льодяників, випічки і десертів.
Хрусткі пластівці Royal не втрачають своєї хрусткої текстури, стабільний у виробі, не фарбує продукт. Крихта дуже легка, а тому її вистачає надовго.
Рекомендації у використанні:
Не змішувати хрусткі пластівці з вершками, молочними або рідкими інгредієнтами, так як вафля має тенденцію поглинати вологу і може розм'якнути.
Якщо ж раптом крихта втратила свої хрусткі властивості, то її на кілька хвилин необхідно помістити в духову шафу, і її якості відновляться.
Склад: пшеничне борошно, цукор, негідронізована рослинна олія (пальмова), глюкозний сироп, суха молочна сироватка, концентроване вершкове масло (молочний жир), сіль, емульгатор: Е322 (соєвий лецитин), ароматизатор натуральний: ванілін, екстракт ячмінного солоду, харчовий барвник: екстракт паприки. Не містить ГМО. Вироблено в ЄС.
Поживна цінність: 1925 кДж / 456 Ккал.
Харчова цінність на 100 г продукту:
- вуглеводів - 79,7 г, з яких цукру - 29,8 г,
- білків - 6,6 г,
- жирів - 12,4 г, з яких насичені - 5,7 г,
- харчової клітковини - 2,5 г,
- солі - 0,4 г.
Умови зберігання та транспортування: при температурі 12-20°С, відносна вологість <70%. Зберігати в захищеному від сонячного світла та сторонніх запахів місці.
Royaltine, роялтин, роялтін, роялті, роялти.