Кількість
|
Вартість
|
||
|
Обсмажений і подрібнений фундук, покритий хрусткою карамеллю.
Фундук карамелізований від бельгійського виробника «Barry Callebaut» являє собою шматочки подрібненого лісового горіха, вкриті натуральною карамеллю.
Hazelnut Bresilienne від Callebaut® подарує Вам дивовижні поєднання і приголомшливу хрустку текстуру!
Даний продукт виготовлений шляхом карамелізації горіхів, тому він володіє рядом переваг:
- збільшення терміну придатності готового до вживання продукту,
- покриття не дозволяє горіхам вбирати сторонні запахи;
- карамелізація розкриває аромат горіхів, роблячи його більш глибоким, багатогранним і насиченим.
Карамелізований фундук вже готовий до вживання. Посипте його на шоколад до того, як він затвердіє, і отримаєте чудовий шоколад, покритий хрусткими горіхами.
При змішуванні з шоколадом, джандуєю, ганашем або карамеллю фундук залишається хрустким. Його можна додати в тісто або посипати на тісто, а потім випікати в духовці.
Ця хрустка солодкість відмінно підійде для приготування цукерок і шоколаду, оригінальних начинок для тістечок і тортів, а також стане красивим і смачним декором для десертів.
Рекомендуємо не змішувати фундук з кремами або виробами на рідкій основі, інакше він може розм'якнути.
Застосування:
- прикраса для випічки, десертів, молочних продуктів, морозива;
- начинка для випічки і кондитерських виробів;
- корочка для м'ясних виробів і морепродуктів;
- суміші для тістечок і печива;
- суміші для кексів, хліба, хлібних пудингів.
Склад: фундук 37%, карамелізований цукор 63%
Умови зберігання: продукт слід зберігати в чистому, сухому місці без сторонніх запахів і відносній вологості повітря не більше 70%. Для тривалої хрусткої структури фундук потрібно зберігати в герметичній упаковці, щоб не потрапила волога.
Температура зберігання: 12-20°C
Термін придатності: 9 місяців
Вага: 1кг
Виробник: Бельгія