Кількість
|
Вартість
|
||
|
Під замовлення! Відправка товару здійснюється тільки після передоплати. Увага! Додаткова знижка не розповсюджується!
Краплі термостабільні зі смаком темного шоколаду. Це ідеальний помічник кондитера.
Застосування:
Шоколадні краплі в основному використовують при випічці кексів, мафінів, бісквітів, печива. (Бажано перед використанням у випічці краплі охолодити в холодильнику).
Застосовують в якості наповнювача в різних видах тіста, в кремах, начинках, десертах, для сухих сніданків (мюслі, пластівці).
Використовуються в рідкому вигляді для глазурування виробів і в якості декору.
Оскільки шоколадні краплі смачні самі по собі, їх можна використовувати в якості наповнювача і прикраси і для холодних десертів. Наприклад, мусів, пудингів, морозива.
Краплі шоколадні відмінно підійдуть для декорування кавових напоїв.
Рекомендація: щоб глазур не підгоріла, використовуйте для плавлення парову баню. Розігрівайте глазур до температури 45°C. Прикрашайте і начиняйте свої вироби.
Склад: цукор, жир рослинний, какао порошок, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор "Шоколад", сіль кухонна.
Вміст какао-масла 20%
Умови зберігання: зберігати в сухих, добре провітрюваних приміщеннях, при відносній вологості 75% і температурі 18-20°C.
Термін зберігання – 12 місяців
Вага –18 кілограм
Країна-виробник – Україна