Кількість
|
Вартість
|
||
|
Алкалізований натуральний какао порошок “Bensdorp” компанії Barry Callebaut темно червоного кольору з вмістом масла какао 10-12%. Даний какао порошок відноситься до класичних какао продуктів.
Область застосування:
• Кондитерські вироби
• Печиво і випічка
• Декор і молочні продукти
• Морозиво
Для приготування напою немає необхідності його варити - досить залити теплим молоком, можна навіть холодною водою.
Переваги:
• При використанні в кондитерській і хлібопекарській промисловості зменшує дозування від 20% до 50%
• Продукт найвищої якості, 100% какао-порошок без добавок і домішок
• Середня жирність - 10-12%
• Прекрасні робочі характеристики, ідеальний для обробки готових виробів
Умови зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при температурі 18°С і відносній вологості не вище 75%.
Термін придатності - 24 місяці
Вага - 500 грам
Виробник - Бельгія