Кількість
|
Вартість
|
||
|
Висококалорійний какао-порошок, виготовлений з високоякісного західноафриканського какао.
Процес алкалізації дозволяє зробити відтінок какао насиченим, а смак м'яким, ніжним і більш вишуканим. Крім того, алкалізований какао-порошок набагато легше розчиняється в рідинах, не утворюючи залишку. На відміну від звичайного какао його не потрібно варити, а досить лише залити гарячою водою або молоком.
Має дуже ніжну текстуру, завдяки якій какао-порошок можна змішувати з тістом і з рідкими інгредієнтами. Однак, при додаванні в тісто, соду в рецепті, слід замінити розпушувачем.
Какао-порошок Extra-brut - ідеальний інгредієнт для різноманітного застосування. Використовується для приготування напоїв, ідеальний для обсипання трюфелів, десертів і випічки. Завдяки своєму приємному насиченому смаку і теплому кольору, він ідеально підходить в якості смако-ароматичної добавки для морозива, мусів або кремів.
Користь какао-порошку: сильний антиоксидант, відновлює м'язи після фізичних навантажень. Порошок какао містить вітаміни і мінерали, насичені жирні кислоти.
Какао-порошок з низьким вмістом жиру і темно-коричневим кольором з рівнем pH 7,6-8,4.
Умови зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при температурі 18°С і відносній вологості не вище 75%.
Жирність – 22-24%
Термін придатності - 24 місяці
Вага - 5кг
Виробник – Бельгія