Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-порошок натуральний - продукт, отриманий з подрібнення макухи какао, який є какао-масою після гідравлічного пресування для зменшення вмісту жиру.
Какао-порошок Ibiza є сильно алкалізований і тому має вугільно-чорний колір. Оскільки він має сильний, яскравий смак, його можна використовувати для отримання оригінального нового смаку вироба в поєднанні з іншими какао-порошками.
Ibiza - це чудове рішення для тих, хто не хоче зайвий раз використовувати чорний харчовий барвник у випічці.
Застосування:
Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарській і молочній промисловості.
Какао використовують для приготування кондитерських виробів, десертів, глазурі, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор і молоко.
Для того, щоб приготувати чорний бісквіт, печиво або морозиво, достатньо використовувати чорний какао-порошок. Просто замініть 50% звичайного какао-порошку на 50% чорного.
Крім того, продукт володіє сильним запахом паленого какао, тому при виробництві кондитерських виробів потрібно також змішувати чорний какао-порошок і звичайний в співвідношенні 1:1, для того, щоб нейтралізувати цей запах.
Корисні властивості:
У какао міститься дуже багато білків, жирних кислот, які сприятливо регулюють кількість холестерину в крові людини.
Какао-порошок містить клітковину, вітаміни, найважливіший з яких - фолієва кислота. В какао дуже багато цинку та заліза.
У кака-порошку багато натурального меланіну - пігменту, який має функцію поглинати і нейтралізувати шкідливі для організму ультрафіолетові та інфрачервоні промені.
Умови зберігання: зберігати в чистих, добре вентильованих приміщеннях, що не мають стороннього запаху, при температурі 18°С і відносній вологості не вище 75%.
Термін зберігання: 24 місяці
Жирність: 10-12%
РН: 8,0 ± 0,4
Вага: 200 грам
Виробник: Іспанія