Кількість
|
Вартість
|
||
|
Масло какао - натуральний продукт, найвищої якості з дуже насиченим запахом, широко використовуваний в харчовій і медичній промисловості.
У чистому вигляді натуральне масло какао є жир, одержуваний при віджиманні плодів дерева какао. Боби какао, з яких роблять шоколад і однойменний напій, до масла ніякого відношення не мають - після збору плодів м'якоть і насіння відокремлюються і йдуть на різні виробництва.
Какао-масло «Yero» - речовина світло-жовтого (білуватого) кольору, має тверду і ламку консистенцію при кімнатній температурі, характерний запах, швидко і повністю тане в роті без залишкового восковитого присмаку.
Особливості та корисні властивості:
Какао-масло - це жир, одержуваний з зерен плодів шоколадного дерева. При температурі 16-18°С масло зберігає тверду і ламку текстуру. Після нагрівання являє собою прозору маслянисту рідину.
Це збалансований натуральний продукт, який надає лікувальну дію на весь організм. Його головна відмінна риса полягає в утриманні антиоксидантних речовин, здатних стимулювати імунну систему.
Велика концентрація олеїнової кислоти дозволяє відновлювати втрачені функції стінок судин, підвищує їх еластичність, зменшує кількість холестерину і повністю очищає кров, а також нормалізує бар'єрні функції епідермісу шкіри.
Масло какао містить пальмітинову кислоту, що дозволяє йому виявляти ліпофільні властивості, підсилювати глибоке проникнення корисних речовин. Токофероли (натуральний вітамін Е) володіють властивостями зволоження, підвищують вироблення колагену.
Застосування:
Какао масло використовується для приготування шоколаду, цукерок, начинок, декору, теплих кондитерських текучих мас, різних заготовок для десертів.
Калорійність масла какао така ж, як і інших рослинних масел - 899 ккал на 100 грамів масла. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 18-22°С в сухому і прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів і при відносній вологості повітря не більше 50%.
Вага - 100 грам
Країна виробник - Yero, Україна