Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Какао-масло Mycryo - 100% натуральний інгредієнт у вигляді мікропорошку.

 

З какао-маслом Mycryo від компанії Callebaut, ви зможете робити глянсовий декор і цукерки, які приємно хрумтять. Секрет простий: какао-масло Mycryo містить потрібну кількість бета-кристалів, необхідних для кристалізації шоколаду.

 

Продукт незамінний з ряду причин: натуральне порошкове какао-масло повністю готове до роботи, воно швидко розчиняється, створюючи ідеальну кристалічну решітку в вашому шоколаді, таким чином, ви економите час і гроші.

 

Мікропорошок Mycryo також є прекрасним рослинним жиром для смаження і гриля. Він витримує температуру смаження краще, ніж масла, та не горить. Додавання какао-масло зверху додасть вашому шоколаду більше блиску і більш твердого розколу.

 

Величезна кількість областей застосування: приготування м'яса, риби, овочів. Mycryo вивільняє натуральні смаки навіть найбільш делікатних інгредієнтів, таких як морські гребінці або фуа-гра. Просто обваляйте овочі, м'ясо, рибу або домашню птицю в мікропорошку і обсмажте або запікайте інгредієнти в гарячій сковороді або на гарячому грилі. Ви навіть можете змішувати Mycyro з травами або спеціями.

 

У кондитерській справі найчастіше використовується для виготовлення шоколаду, шоколадного велюру, глазурі та кремів. Також може використовуватися в якості замінника кокосового масла. Забарвленим і затемперованим какао-маслом роблять візерунки на корпусних шоколадних цукерках. Використовується як "бар'єрний" шар в ласощах з кремовою начинкою для запобігання просочування вологою хрустких інгредієнтів.

 

Темперування за допомогою какао-масла Mycyro:

Мета темперування полягає в тому, щоб прекристалізувати (зробити шоколад твердим) какао-масло в шоколаді, після чого він буде готовий до подальшого застосування. В процесі темперування какао-масло в шоколаді приймає стійку кристалічну форму. Це гарантує вам отримання ідеального кінцевого продукту з атласним блиском і дзвінким хрускотом.

 

• розтопіть 1 кілограм чорного, білого, молочного шоколаду звичним способом;

• остудіть шоколад до 34°C і поступово всипте в нього 10 грам какао-масла Mycryo;

• добре перемішайте, потім, відлийте цукерки, фігурки або елементи декору;

• якщо ви плануєте працювати з шоколадом протягом тривалого часу, підтримуйте температуру на рівні 32°C;

• залиште готові вироби на 12 годин, вони придбають атласний блиск, коли шоколад повністю кристалізується.

 

Вага - 50г

Виробник - Callebaut (Бельгія)

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Какао масло у вигляді мікропорошку Mycryo, 50гр

Очікується
Артикул: W44
85 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Масло какао
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору