Кількість
|
Вартість
|
||
|
Какао-масло Mycryo - 100% натуральний інгредієнт у вигляді мікропорошку.
З какао-маслом Mycryo від компанії Callebaut, ви зможете робити глянсовий декор і цукерки, які приємно хрумтять. Секрет простий: какао-масло Mycryo містить потрібну кількість бета-кристалів, необхідних для кристалізації шоколаду.
Продукт незамінний з ряду причин: натуральне порошкове какао-масло повністю готове до роботи, воно швидко розчиняється, створюючи ідеальну кристалічну решітку в вашому шоколаді, таким чином, ви економите час і гроші.
Мікропорошок Mycryo також є прекрасним рослинним жиром для смаження і гриля. Він витримує температуру смаження краще, ніж масла, та не горить. Додавання какао-масло зверху додасть вашому шоколаду більше блиску і більш твердого розколу.
Величезна кількість областей застосування: приготування м'яса, риби, овочів. Mycryo вивільняє натуральні смаки навіть найбільш делікатних інгредієнтів, таких як морські гребінці або фуа-гра. Просто обваляйте овочі, м'ясо, рибу або домашню птицю в мікропорошку і обсмажте або запікайте інгредієнти в гарячій сковороді або на гарячому грилі. Ви навіть можете змішувати Mycyro з травами або спеціями.
У кондитерській справі найчастіше використовується для виготовлення шоколаду, шоколадного велюру, глазурі та кремів. Також може використовуватися в якості замінника кокосового масла. Забарвленим і затемперованим какао-маслом роблять візерунки на корпусних шоколадних цукерках. Використовується як "бар'єрний" шар в ласощах з кремовою начинкою для запобігання просочування вологою хрустких інгредієнтів.
Темперування за допомогою какао-масла Mycyro:
Мета темперування полягає в тому, щоб прекристалізувати (зробити шоколад твердим) какао-масло в шоколаді, після чого він буде готовий до подальшого застосування. В процесі темперування какао-масло в шоколаді приймає стійку кристалічну форму. Це гарантує вам отримання ідеального кінцевого продукту з атласним блиском і дзвінким хрускотом.
• розтопіть 1 кілограм чорного, білого, молочного шоколаду звичним способом;
• остудіть шоколад до 34°C і поступово всипте в нього 10 грам какао-масла Mycryo;
• добре перемішайте, потім, відлийте цукерки, фігурки або елементи декору;
• якщо ви плануєте працювати з шоколадом протягом тривалого часу, підтримуйте температуру на рівні 32°C;
• залиште готові вироби на 12 годин, вони придбають атласний блиск, коли шоколад повністю кристалізується.
Вага - 50г
Виробник - Callebaut (Бельгія)