Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур і прикрас шляхом витягування, видування або відливання. Використовується для різних солодких декорацій: квіти, листочки, стрічки.
Ізомальт представляє собою білу речовину з кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Він не дає ніякого кольору при температурі нижче 190°С. Даний цукор можна фарбувати також, як і звичайний.
Рекомендації по використанню:
- Переважно працювати в приміщенні з низькою вологістю.
- Працювати потрібно в рукавичках.
- Обов'язково мати під рукою холодну воду, щоб запобігти опікам і пошкодження, якщо ізомальт почне виливатися.
- Ізомальт нагрівається до дуже високих температур, тому правил безпеки потрібно дотримуватися обов'язково.
Інструкція по застосуванню:
1. Підготуйте ізомальт і воду.
2. Розмішуйте ізомальт з водою, поки гранули не розчиняться.
3. Далі починайте нагрівати його на середньому вогні.
4. Коли суміш стане прозорою, зніміть піну за допомогою фільтра, щоб прибрати всі домішки.
5. Решту домішок прибирають таким чином:
- Берете звичайну кисть. Змочуєте її водою, віджимаєте. «Фарбуєте» верхню частину каструлі по всьому периметру.
6. Продовжуйте знімати піну і «фарбувати» поки суміш не очиститься.
7. Коли всі кристали розчиняться, опустіть термометр в каструлю.
Дуже важливо заздалегідь протестувати термометр, так як його свідчення можуть змінюватися. Для того щоб протестувати термометр, закип'ятіть воду і опустіть в неї термометр. Вода кипить при 100°С. Якщо ваш термометр показує 98°С, то від температури кипіння ізомальту 171,1°С, ви повинні відняти 2°, тобто кипіння ізомальта в вашому випадку буде відбуватися при 169,1°С. Слідуючи цьому прикладу, корегуйте температуру кипіння при готуванні.
8. Як тільки ізомальт досягне потрібної температури, зніміть каструлю з вогню і помістіть її в ємність з холодною водою, щоб зупинити процес кипіння.
9. Смакові добавки додають після того, як ізомальт опустили в воду.
10. Щоб додати барвник, стежте за температурою. Його додають при температурі 137, 78°С.
11. Перед тим, як заливати ізомальт в молд, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.
12. Ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигнути і залишити для подальшого використання. Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову формочку для мафінів і декілька секунд розігрівати в мікрохвильовій печі, поки він не розплавиться.
Найкраще використовувати саме силіконові формочки, тому що вони стійкі до високих температур і легко миються.
13. Дайте ізомальту застигнути і дістаньте його з молда.
Виготовлення страз:
Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим ізомальтом.
1. Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для мафінів.
2. Розігрійте в мікрохвильовій печі кілька секунд. Всі шматочки повинні розтопитись.
3. Розлийте ізомальт в формочки.
4. Якщо в ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.
5. Використовуйте зубочистку, щоб наповнити маленькі формочки.
6. Дайте стразам застигнути і дістаньте їх з молда.
7. Прикріпіть стрази до торту за допомогою гелю для декорування.
Вага – 500 грам
Виробник – "Laped", Італія