Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рослинне харчове волокно, що володіє вираженою пребіотичної активністю. Це 100% натуральний дієтичний продукт.
Інулін отримують з коренів і бульб жоржини, цикорію і артишоку.
Корисні властивості:
Відомо, що інулін сприятливо впливає на процеси травлення, зміцнює імунітет і знижує рівень холестерину в крові. Ще однією його приємною якістю є дуже низька калорійність.
Виробляється продукт у вигляді білого порошку з солодкуватим смаком. Волокно рослинного походження притягує до себе молекули води, утворюючи при цьому ніжний кремоподібний гель, що нагадує жир.
Застосування:
Інулін бренду SOSA застосовується для поліпшення текстури і смакових якостей знежирених продуктів, імітує в них присутність жиру. Широко застосовується як згущувач при створенні морозива, мусів і кремів, надаючи їм більшу стійкість. Здатність волокна притягувати воду використовується в виготовленні кексових і пісочних кондитерських виробів, знижуючи час їх приготування.
Як використовувати:
Інтегрувати в холодну або гарячу рідину. Після інтеграції в рідину, суміш необхідно витримати при температурі 5°С протягом 2 годин для повної гідратації. Пізніше можна заморозити без втрати властивостей.
Даний інулін має хорошу розчинність в холодній воді, що дозволяє додавати його безпосередньо в такі продукти, як безе або збите тісто, без попередньої гідратації.
Дозування: 50-100 г / кг
Склад: 100% інулін
Вага – 50 г
Виробник – Sosa, Іспанія