Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кокосовий цукор - натуральний нерафінований цукор, отриманий шляхом висушування соку кокосової пальми, який не піддавався ніякій технологічній обробці. Без глютену, без штучних барвників і консервантів.

Органічний кокосовий цукор менш солодкий, ніж білий, має приємний карамельний смак і аромат.

Кокосовий цукор - продукт, який виготовляють із соку кокосової пальми, представника сімейства пальмових, рід Кокос. Її сік стали використовувати для виробництва цукру, який вважається альтернативою білому. Принцип виробництва такого цукру полягає в тому, щоб для початку трохи розігріти сік на сонці, щоб випарувалася зайва волога, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується.

Має багатий і корисний склад: поліфеноли, близько 16 амінокислот, вітамін С і такі мінерали, як фосфор, калій, кальцій, магній, натрій і залізо. На 80% він складається з сахарози, інші 20% складають глюкоза і фруктоза.

Нектар, з якого виробляють цей вид цукру, містить в собі глютамін (амінокислота, яка бере участь в синтезі білка), інулін (полісахарид, який виконує функції клітковини) і дуже корисна для організму речовина - інозитол (необхідний для підтримки здоров'я нервової системи і бере участь в обмінних процесах).

Глікемічний індекс кокосового цукру дорівнює 35 (немає різкого підвищення цукру в крові), вважається найнижчим показником серед подібних продуктів. Вживання кокосового цукру замість звичних підсолоджувачів допоможе контролювати вагу, а також рівень холестерину.

 

Протипоказання:

Основну шкоду, яку може завдати організму людини кокосовий цукор - передозування. Як і будь-який інший цукор його не варто вживати в надмірній кількості. Особливо це стосується людей, схильних до повноти, які страждають ожирінням або при індивідуальній непереносимості продукту.

Не рекомендується використовувати кокосовий цукор в якості підсолоджувача людям, що страждають на цукровий діабет. Звичайно, він не такий шкідливий, як білий, але все ж вуглеводне навантаження після нього занадто високе.

 

Застосування кокосового цукру:

Використовується у виробництві продуктів харчування, напоїв, кондитерських виробів. Є натуральним замінником синтетичного цукру. Добре поєднується з чаєм, кавою, какао; можна додати в випічку, десерти або підсолодити кашу. Цікаву нотку кокосовий цукор додасть в цукерки і морозиво.

 

Спосіб застосування:

Використовують цукор в пропорції 1:10, тобто корисніше покласти 10г кокосового цукру замість 1г рафінованого цукру.

 

Умови зберігання: продукт не вимагає зберігання в холодильнику. Слід зберігати в сухому і прохолодному місці, в герметичній упаковці, яка захищає продукт від потрапляння прямих сонячних променів, вологи і повітря.

Вага - 200 грам

Виробник - Індонезія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Кокосовий цукор, 200гр

В наявності
Артикул: 46040
80 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Вегетаріанський продукт Так
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Все для молекулярної кухні, Все для низькокалорійних десертів, Кокосові продукти, Цукрозамінники
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору