Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суха кондитерська суміш. Застосовується при виготовленні зефіру, безе, макарон, айсінга, суфле, маршмеллоу, і в будь-яких десертах, де потрібен білок курячого яйця.
До складу входить сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу «А», що дозволяє досягти стабільних результатів при збиванні.
Для відновлення білка необхідно його розвести в теплій воді (30-35 °С) в таких пропорціях:
30 грам IL-mix + 85 грам води = 100 грам білка
15 грам IL-mix + 42,5 грам води = 50 грам білка
3 грам IL-mix + 8,5 грам води = 10 грам білка
Переваги IL-MIX:
- 100% безпечний білок;
- високе піноутворення;
- розводиться водою, соком, фруктовим або ягідним пюре;
- економічний. Наприклад, для приготування зефіру, на порцію пюре 250г потрібно від 20 до 30г суміші.
Зберігати в герметичній упаковці, при температурі не вище 20 °С і відносній вологості не більше 75%.
Склад: сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу А, цукрова пудра, ксантанова камедь, лимонна кислота, ванілін кристалічний.
Енергетична цінність (ккал): 334,92
У 100г продукту міститься: білки - 38,59%, жири - 0,96%, вуглеводи - 46,65%.
Вага - 200 грам
Виробник - Україна