Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська глазур Cargill - високоякісна глазур у пластинках із високою температурою плавлення, що не потребує темперування, для покриття кондитерських виробів.
Особливості глазурі:
- Проста та зручна у використанні.
- Має високі органолептичні показники.
- Стійка до окислення.
- Має блиск, що не зникає.
- Забезпечує тривале збереження готового продукту.
Застосування:
Глазур використовують у розтопленому вигляді для глазурування десертів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас, декорування тортів, тістечок, печива, здоби і в чистому вигляді, для прикрашання.
Як правильно розтопити глазур Cargill:
Для декору - розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 45°С, дати їм охолонути до t 35°С і використовувати.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці за температури не вище 20°С.
Склад: 45,3% Цукор, 37,3% Рослинні жири (Пальмовий жир (повністю гідрогенізований), Кокосовий жир), 10,0%
суха молочна сироватка, 6.7% лактоза, <1,0% емульгатор (E492, E322), <1,0%.
Ароматизатор.
Енергетична цінність на 100гр: жири - 38,13г, вуглеводи - 59,39г, білки - 1,30г, сіль - 0,2г
Харчова цінність на 100гр: 585ккал/2442кДж
Термін придатності: 12 місяців
Диски діаметр: 12мм
Вага: 250 грам
Відхилення від маси + -10гр
Виробник: Бельгія