Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глюкоза YERO – це високоякісний кондитерський інгредієнт, виготовлений із пшениці 100%.
Сироп глюкози – безбарвна речовина без запаху, солодка на смак, добре розчиняється у воді та органічних розчинниках. Глюкоза дуже легко засвоюється людським організмом, у чому полягає її поживна цінність.
Сироп часто використовують у хлібобулочній та кондитерській продукції. Застосовується при виготовленні мармеладу, м'яких цукерок, карамелі, шоколаду, тортів, тістечок та дієтичних страв.
Особливості:
Глюкоза дозволяє покращити якість виготовленого продукту – у мастиці, наприклад, уповільнює процес висихання. Також у кондитерських виробах зберігає та посилює смак, у виробництві морозива вона занижує точку замерзання, збільшує його жорсткість. А ще глюкозу використовують при виробництві фруктових консервів, соків, лікерів та вин, безалкогольних напоїв, оскільки вона не маскує аромату та смаку готового продукту.
Склад: 100% сироп глюкози.
У 100г продукту: білки 0г, вуглеводи 100г, жири 0г
Умови зберігання: зберігати в герметично закритій ємності, темному, сухому, прохолодному місці при температурі 20-25°С.
Термін зберігання: 12 місяців
Вага: 250гр
Виробник: YERO, Україна