Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчовий гліцерин Klebrig – харчова добавка Е422.
Особливості:
- запобігає кристалізації цукру, а в лікери його додають в якості згущувача.
- застосовують як розчинник харчових барвників (харчова добавка під номером Е422).
Використовується в харчовій промисловості для виробництва:
1. Хлібобулочних виробів – запобігає утворенню черствої кірки, надає пишності.
2. Кондитерських виробів – покращує консистенцію.
3. Безалкогольних рідин, лікерів – гліцерин робить їх більш м'якими на смак, використовується як загусник.
4. Жувальною гумки – покращує в'язкість, застосовується в якості замінника цукру.
5. Макаронних виробів – зменшує склеювання при варінні.
6. Печива та іншої продукції з низьким вмістом жирів – в якості наповнювача.
7. Шоколаду – інгредієнт робить його більш ніжним на смак.
8. Морозива – як стабілізатор смаку.
Гліцерин "Клебріг" має кваліфікацію Фармакопійний (харчовий / косметичний).
Вид: прозорий, іноді з відтінком
Вага: 250мл
Виробник: Німеччина