Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глазур для паски з желатином біла – готова суха суміш для швидкого та простого приготування глазурі з білим, густим, щільним та однорідним покриттям, що не стікає з виробу, міцно зміцнює кондитерську посипку та прикраси.
Глазур із швидкорозчинним желатином ТМ “Украса” після висихання не кришиться, не липне, запобігає висиханню покритої поверхні виробу протягом тривалого часу.
Використовується для покриття поверхні паски, печива та інших кондитерських виробів.
Спосіб приготування: вміст пакета ретельно зміщувати з 50 мл (3-4 ст. ложки) холодної кип'яченої води та залишити для набухання на 10-15 хв. Повільно нагріти в посудині з товстим дном, постійно помішуючи до повного розчинення. Збити отриману глазур міксером протягом 7-10хв. Покрити глазур'ю вироби, охолоджені до кімнатної температури та прикрасити кондитерськими прикрасами та посипанням.
Одного пакета достатньо для 3-5 пасок.
Орієнтовний час застигання до 1 години.
Повний час застигання 24 години.
Якщо глазур до нанесення на виріб застигла передчасно, потрібно додати 1ч.л. гарячої кип'яченої води та ретельно розмішати.
Склад: цукрова пудра, желюючий агент харчовий желатин, регулятор кислотності, лимонна кислота.
Енергетична цінність 100г продукту: 392ккал (1639кДж)
Поживна (харчова) цінність 100г продукту: жири 0,01г, у тому числі насичені 0,00г, вуглеводи 95,33г, у тому числі цукру 95,31г, білки 2,60г, харчові волокна 0,00г, сіль 0,00г
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 24 місяці
Вага: 100гр
Виробник: “Украса”, Україна