Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська глазур Карибе – не вимагає темперування, високоякісна глазур в пластинках з високою температурою плавлення для покриття кондитерських виробів.
Однією з переваг "Карибе шоколадні диски" від кондитерської глазурі монолітним шматком, є те, що глазурі "Майстер Мартіні" відлиті у вигляді дисків, що полегшує процес підготовки глазурі до виробництва.
Особливості глазурі:
- Прості і зручні у використанні.
- Мають високі органолептичні показники.
- Стійкі до окислення.
- Мають не зникаючий блиск.
- Забезпечують тривале збереження готового продукту.
- Продукт кошерно сертифікований.
Застосування:
Глазур використовується в розтопленому вигляді для глазурування десертів, для відливання фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас, декорування тортів, тістечок, печива, здоби і в чистому вигляді, для прикраси.
Як правильно розтопити глазур Карибе:
Для декору – розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t 40°С, дати їм охолонути до t 35°С і використовувати.
Склад: цукор, гідрогенізовані рослинні жири, знежирений какао-порошок (16%), емульгатор (Е322 - соєвий лецитин), ароматизатори.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці, в закритій упаковці, при температурі не вище 20°С і відносній вологості не більше 70%.
Термін придатності: 12 місяців
Диски діаметр: 10-12мм
Вага: 250 грам
Відхилення від маси +-10гр
Виробник: Італія, Master Martini