Кількість
|
Вартість
|
||
|
Поліпропіленова (ацетатна) плівка ( «гітарна плівка») – незамінний інструмент для роботи з шоколадними виробами.
Прозора гнучка плівка використовується для створення шоколадного декору і різних хитромудрих шоколадних прикрас.
Переваги плівки для роботи з шоколадом:
1. «Гітарна» плівка легко відділяється від кондитерських виробів, не прилипає і не залишає слідів.
2. Шоколад після викладення на плівку отримує ідеальний глянсовий блиск.
3. Листи для роботи з шоколадом можна застосовувати для малювання шоколадних візерунків для тортів і тістечок.
Застосування листів для шоколаду:
- Розкласти плівку на рівній поверхні.
- Залити плівку шоколадом шаром в 1-2мм.
- Поки шоколад застигає, на ньому можна зробити потрібні висікання.
- Після застигання зняти шоколадні фігурки з плівки.
Термін і умови зберігання: зберігати 2 роки при температурі не нижче +18°С і вологості повітря не більше 75%.
Характеристики продукції:
Колір: прозорий
Розмір: 400x300мм
Щільність: 0,83мкм
Матеріал: поліпропіленова (ацетатна) плівка
Виробник: Україна