Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гель для декорування - готова до використання і вживання кондитерська субстанція.
Декор-гель створює яскраву, блискучу поверхню, запобігає висиханню і підкреслює привабливість кондитерських виробів, а також може слугувати в якості наповнювача.
Застосування:
- Декорування та покриття кондитерських виробів невеликими елементами. Метелики або фігурки з вафельних листів, шоколадні фігурки, кондитерські блискітки - все це легко можна закріпити за допомогою декор-гелю. Особливо актуально це стає при нанесенні вафельних картинок на торти з мастики. Нанесення декор-гелю дозволяє підготувати мастику до укладання вафельної картинки, забезпечує швидке схоплювання і її відмінну фіксацію.
- Прошарок між кондитерським виробом і мастичним шаром.
- Захист від висихання. Завдяки шару декор-гелю поверхні виробів не тріскаються, не висихають і не ламаються.
- Естетика. Декор-гель дозволяє зробити колір поверхні ласощів більш насиченим. Крім того, гелева прозора текстура виглядає оригінально і привертає увагу.
- Захист від утворення конденсату. У холодильнику, оснащеному системою No Frost, велика ймовірність утворення конденсату на поверхні кондитерського виробу. Бісквіт, мастика, вафельні листи бояться вологи, тому нанесення декор-гелю допомагає захистити виріб від намокання.
- Малювання, нанесення написів і завершального оформлення кондитерських виробів.
Спосіб застосування:
Кондитерський гель повністю готовий до використання. Добре забарвлюється і легко плавиться. Перед використанням необхідну кількість гелю інтенсивно перемішати лопаткою та рівномірно нанести на поверхню виробу. Отримане за допомогою м'якого гелю желе, механічно стабільне і при розрізанні дає рівний зріз.
Для нанесення декор-гелю рекомендуємо використовувати пензлики зі штучного ворсу з широкою поверхнею. Розподіляти гель по поверхні необхідно рівномірними рухами пензля в одному напрямку.
Якщо в інструкції зазначено, що гель перед застосуванням потрібно підігріти, не рекомендуємо підігрівати його на плиті. Достатньо використовувати водяну баню або помістити тарілку з гелем в мікрохвильовку на кілька секунд, після чого розмішати до однорідності за допомогою кондитерського пензлика.
Вага - 284 грам
Країна-виробник - СШA, Chefmaster