Кількість
|
Вартість
|
||
|
Класична фундучная паста виробляється з натурального фундука вищого сорту середнього обсмаження. Горіх перемелюється на низьких оборотах, щоб виключити нагрівання і окислення масел.
Має насичений та оксамитовий смак лісового горіха.
Паста "AUMI" не містить шкідливих інгредієнтів, барвників, цукру і масла.
Застосування:
Насолоджуйтесь натуральної пастою з фруктами, намащуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шейк або смузі. Використовуйте її для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування рослинного молока.
Якщо додати в фундучну пасту какао або кероб, мед або кленовий сироп, мадагаскарську ваніль, трохи оливкового масла та дрібку солі, то вийде натуральний десерт з класичним смаком, знайомим з дитинства (а-ля "Нутела").
Оскільки не використовуються трансжири та емульгатори, то виділення масла в пасті підтверджує натуральність продукту.
Перед вживанням просто розмішайте ложкою.
Рекомендоване дозування: 80-100г фундучной пасти на 1 кг основи.
Склад: 100% ядро фундука.
Умови зберігання: зберігати в темному сухому прохолодному місці при температурі не більше 25°С і відносній вологості не більше 75% без сторонніх запахів.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 100 грам
Виробник: ТОВ "АУМІ", Україна