Кількість
|
Вартість
|
||
|
Форма для хмизу з рідкого тіста дозволить приготувати печиво у фритюрі у вигляді грибочків.
Технологія приготування грибочків дуже проста і не вимагає великих зусиль. Рецепти можна вибирати за власним бажанням і розсуд.
Спосіб застосування:
Приготуємо смачні і ніжні "Грибочки". Приступаємо до процесу смаження хмизу!
Робимо рідке тісто (по консистенції як сметана). Рослинну олію розігріваємо в каструлі до кипіння (висота шару масла повинна перевищувати 2см), наконечник форми опускаємо в киплячу олію і трохи прожарюємо (це слід робити перед кожним опусканням форми в тісто).
Акуратно, намагаючись не "втопити" формочку, опускаємо в 0,5 ч.л. заздалегідь приготоване охолоджене тісто середньої густини. Тісто покриє гарячу формочку тонким шаром. Якщо тісто не прилипає до форми, значить вона недостатньо розігрілася!
Тепер занурюємо в киплячу олію – тісто від'єднується від формочки. Обсмажуємо пару хвилин до золотистого кольору і акуратно викладаємо хмиз на серветку, щоб прибрати надлишки масла.
Грибочкам даємо охолонути і щедро посипаємо цукровою пудрою!
Готовий хмиз можна зберігати в щільно закритій банці (щоб уникнути появи запаху згірклого масла).
Рецепти печива "Грибочок":
1. Рецепт солодких печенюшок:
1 яйце, 2 ст.л. цукру, 3-4 ст.л. борошна, 1 ч.л. майонезу, щіпка ваніліну. Все добре перемішати.
2. Рецепт солоних грибочків:
2 відварених картоплі перетворити в пюре, 1 яйце, 3-4 ст.л. борошна, спеції, сіль, часник – до смаку.
Смачного!
Характеристики:
У наборі: 4шт
Розміри:
Довжина паличок: 21см, 21,5см, 22 см, 23см,
Діаметр: 3см, 4см, 4см, 5,4см
Матеріал: метал
Виробник: Україна