Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Деко-гель "Mirror" білий – продукт являє собою кольорову непрозору желеподібну масу типу «гласаж». Це холодний кондитерський гель глянець, що дає дзеркальний ефект.

 

«Mirror» – багатогранний у використанні і простий у застосуванні, дозволяє створювати оригінальний мармуровий малюнок.

 

Застосування:

Гель призначений для заключного оформлення і прикраси кондитерських виробів, надаючи їм елегантний зовнішній вигляд.

 

Переваги міруарів:

- надають декоруючій поверхні дзеркальний блиск,

- багатогранні у використанні,

- спрощують технологічний процес,

- не вбираються в поверхню виробу,

- переносять заморожування і дефростацію,

- можуть використовуватися без підігріву.

 

Способи приготування:

I. Рецептура:

1 кг – деко-гель Mirror (кімнатної температури)

0,208 кг – вода

0,025 кг – желатин

 

  1. Желатин замочити в холодній воді на 1 годину для набухання.
  2. Розтопити желатин до однорідної маси, не допускаючи перегрівання (для цього можна використовувати водяну баню або мікрохвильову піч).
  3. Розтоплений желатин поступово додавати в гель Мірор при постійному помішуванні.
  4. Робоча температура маси для покриття - 30-35°С.
  5. Для кращого гляссажа корж повинен бути охолоджений або заморожений.
  6. Після нанесення гель застигає швидко і готовий для подальшого декорування.
  7. Глазур добре переносить шокову заморозку, після розморожування не втрачає глянсовий блиск.
  8. Білий гель може бути додатково забарвлений різними барвниками. Рідкий барвник вносять на етапі з'єднання гелю з розтопленим желатином. Сухі барвники необхідно попередньо розвести в розтопленому желатині.
  9. При розрахунку рецептури необхідно розраховувати, що втрати сировини становлять не менше 20%.

 

Важливо: деко-гель Mirror так само можна використовувати для покриття в готовому первісному вигляді, без нагрівання. Нанести на поверхню, рівномірно розрівняти.

 

II. Необхідну кількість деко-гелю розігрійте в мікрохвильовій печі або на водяній бані при температурі 45-50ºС, потім швидко перемішайте, уникаючи утворення повітряних бульбашок. Після, обов'язково остудіть гель до робочої температури 30-35°С. Тільки після цього можна виливати його на поверхню кондитерських виробів.

 

Корисна порада: перед нанесенням гелю злегка посипте виріб крохмалем, щоб він не стік.

 

Склад: сироп глюкозно-фруктозний, вода питна, цукор білий кристалічний, драглеутворювачі: агар, пектин, Е450і; декстроза, регулятори кислотності: лимонна кислота, натрій лимоннокислий; консервант сорбат калію, ароматизатор абрикос; спирт. Може містити сліди глютену, сої, молокопродуктів, яєчних продуктів, кунжуту, гірчиці.

 

Умови зберігання: зберігати при температурі нижче 25°С.

 

Вага – 200 грам

Виробник – Нідерланди

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Деко-гель Mirror білий, 200гр

Очікується
Артикул: 363683
30 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Декор-гель кондитерський
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору