Кількість
|
Вартість
|
||
|
Деко-гель "Mirror" білий – продукт являє собою кольорову непрозору желеподібну масу типу «гласаж». Це холодний кондитерський гель глянець, що дає дзеркальний ефект.
«Mirror» – багатогранний у використанні і простий у застосуванні, дозволяє створювати оригінальний мармуровий малюнок.
Застосування:
Гель призначений для заключного оформлення і прикраси кондитерських виробів, надаючи їм елегантний зовнішній вигляд.
Переваги міруарів:
- надають декоруючій поверхні дзеркальний блиск,
- багатогранні у використанні,
- спрощують технологічний процес,
- не вбираються в поверхню виробу,
- переносять заморожування і дефростацію,
- можуть використовуватися без підігріву.
Способи приготування:
I. Рецептура:
1 кг – деко-гель Mirror (кімнатної температури)
0,208 кг – вода
0,025 кг – желатин
- Желатин замочити в холодній воді на 1 годину для набухання.
- Розтопити желатин до однорідної маси, не допускаючи перегрівання (для цього можна використовувати водяну баню або мікрохвильову піч).
- Розтоплений желатин поступово додавати в гель Мірор при постійному помішуванні.
- Робоча температура маси для покриття - 30-35°С.
- Для кращого гляссажа корж повинен бути охолоджений або заморожений.
- Після нанесення гель застигає швидко і готовий для подальшого декорування.
- Глазур добре переносить шокову заморозку, після розморожування не втрачає глянсовий блиск.
- Білий гель може бути додатково забарвлений різними барвниками. Рідкий барвник вносять на етапі з'єднання гелю з розтопленим желатином. Сухі барвники необхідно попередньо розвести в розтопленому желатині.
- При розрахунку рецептури необхідно розраховувати, що втрати сировини становлять не менше 20%.
Важливо: деко-гель Mirror так само можна використовувати для покриття в готовому первісному вигляді, без нагрівання. Нанести на поверхню, рівномірно розрівняти.
II. Необхідну кількість деко-гелю розігрійте в мікрохвильовій печі або на водяній бані при температурі 45-50ºС, потім швидко перемішайте, уникаючи утворення повітряних бульбашок. Після, обов'язково остудіть гель до робочої температури 30-35°С. Тільки після цього можна виливати його на поверхню кондитерських виробів.
Корисна порада: перед нанесенням гелю злегка посипте виріб крохмалем, щоб він не стік.
Склад: сироп глюкозно-фруктозний, вода питна, цукор білий кристалічний, драглеутворювачі: агар, пектин, Е450і; декстроза, регулятори кислотності: лимонна кислота, натрій лимоннокислий; консервант сорбат калію, ароматизатор абрикос; спирт. Може містити сліди глютену, сої, молокопродуктів, яєчних продуктів, кунжуту, гірчиці.
Умови зберігання: зберігати при температурі нижче 25°С.
Вага – 200 грам
Виробник – Нідерланди