Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шоколадні осколки - складом це така сама шоколадна глазур, як і в монетках (калетах), відмінно плавиться і підходить для приготування дзеркальної глазурі, покриття готових кондитерських виробів.
Осколки шоколадні жовті використовуються для приготування глазурі або як готовий декор для кондитерських виробів.
Застосування:
Глазур використовують як декор у морозиво, під час прикрашання тортів, капкейків, кейкпопсів, мафінів та інших кондитерських виробів.
Шоколадними осколками можна викласти малюнок на дзеркальній глазурі або зробити шоколадний поясок, а якщо розплавити шоколадні осколки з вершками, їх можна використовувати як ганаш.
Склад: цукор білий кристалічний, жир рослинний, сироватка молочна суха, молоко сухе знежирене, емульгатор соєвий лецитин, барвник (Е161b) ароматизатори "Лимон" та "Ванілін" ідентичні натуральним.
Харчова (поживна) цінність на 100 г:
- жири - 31,1 г (насичені - 30,9 г)
- вуглеводи - 62,8 г (цукор - 60,2 г)
- білки – 3,7 г
- сіль - 0,4 г
Енергетична цінність на 100 г: 533 ккал.
Умови зберігання:
Зберігати за температури 18-20 градусів Цельсія в сухому приміщенні за відносної вологості 75%.
Вага: 250 г.
Виробник: Mir, Україна