Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ароматизатор – це харчова добавка, яка надає смакову гаму відтінків і при цьому посилює запах і смак готової страви.
Застосування:
Призначені для надання аромату кондитерським виробам, десертам, для додання смакових відтінків морозиву, кремам, желе, йогуртам, суфле, шоколаду, карамелі, молочним продуктам і безалкогольним напоям.
Ароматизатори «Украса» випускаються в рідкому стані та мають ряд виняткових властивостей:
1. Вони універсальні в своєму використанні, так як дають можливість застосовувати один і той самий ароматизатор в різних продуктах харчування.
2. Ароматизатори ідентичні натуральним.
3. Термостабільні для харчових продуктів.
Слід пам'ятати, що ароматні добавки не можна використовувати в надмірно великій кількості, оскільки це викличе погіршення якості виробу, а також втрату його споживчих якостей. Слід завжди дотримуватися рецептури приготування та рекомендованої дози ароматизатора.
Рекомендоване дозування:
- кондитерські вироби: 0,5-1,5 мл на 1кг продукту;
- безалкогольні напої: 0,1-0,3 мл на 1л
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 25°С і відносній вологості повітря не вище 75%.
Термін придатності – 36 місяців
Вага – 5 мл
Виробник – Україна