Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рамка кондитерська (шоколадна рамка) призначена для створення рівного шару кондитерської маси – ганашу, мармеладу, марципану, суфле, для виготовлення шоколаду, нарізних цукерок та різних начинок.
Рамка дозволяє зробити рівний шар виробу.
Форма виготовлена з прозорого, гіпоалергенного, органічного скла високої якості, має рівні краї, не деформується, легко миється.
Рамка може поєднуватися з іншими рамками такої самої або іншої висоти для створення багатошарових начинок цукерок, двошарового мармеладу.
Рекомендації щодо догляду:
Перед початком роботи позбавитися захисної плівки (якщо вона є) і помити теплою водою з Fairy.
Увага! Не мити і не протирати розчинниками (Спирт, Ацетон тощо) та спиртовмісними речовинами! Не кидати!
Акрил – досить твердий пластик, що робить його тендітнішим, ніж м'які пластики, і він може розбитися.
Характеристики:
Внутрішній розмір 20 х 20см, висота 1см
Матеріали: оргскло, органічне скло, акрил, листовий акрил
Виробник: Україна