Кількість
|
Вартість
|
||
|
Агар-агар широко застосовується в кулінарії і в харчовій промисловості, як рослинний замінник желатину. Желірувальна сила агар-агару у багато разів перевершує желатин. Він здатний желіруватися вже при змішуванні однієї його частини з 200 частинами води.
Не розчиняється в холодній воді. Агар-агар повністю розчиняється тільки при 90-100°С, температура застигання — 37.1°С. Без втрати властивостей, агар можна розігріти, а потім остудити.
У водний розчин агар-агару допустиме додавання цукру, спирту або інших желірувальних компонентів.
Спосіб застосування:
Рекомендуємо замочити агар-агар (з розрахунку 1 ч.л. агару на 150 мл рідини) в холодній воді (кімнатної температури) на 40-60 хв., а потім проварити його до 5 хвилин при температурі 95°С.
Склад: агар-агар.
Термін придатності – 24 місяці
Вага – 200 грам
Коефіцієнт желірування – 900 г/см2
Виробник – Китай
Увага! При замовленні більше 10 шт., продукція відпускається вагою 1 кг в поліетиленовій упаковці.