Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молд застосовується для виготовлення шоколадних цукерок і елементів декору з шоколаду. 450 грам шоколаду досить для виготовлення 40 шоколадних цукерок. Схвалено FDA для роботи з харчовими продуктами
Характеристики:
11 порожнин в прес-формі
Розмір Молда 23 х 18 см
Розміри цукерочок 3,5 см х 3,5 см, глибина 2см
Зроблено в США
Спосіб застосування:
1. Вимийте молд звичайною водою і ретельно висушіть
2. Залийте молд теплим шоколадом
3. Дайте йому деякий час охолонути
4. Акуратно витягніть шоколад з Молда
Поради:
- не мити в посудомийній машині
- не рекомендується використовувати для карамелі та інших гарячих компонентів