Кількість
|
Вартість
|
||
|
На сьогоднішній день це найбільш поширена форма, яка допомагає надати випічці певні обриси.
Форма виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі, цей матеріал вважається одним з найбезпечніших для використання в кулінарії, довговічний в своєму використанні. Гладка поверхня з внутрішньої сторони форми захищає тісто від підгоряння.
Форма використовується в якості вирубки, а також можна використовувати для декоративного оформлення страв:
- при сервіруванні салатів, гарнірів, десертів і желе;
- для випічки бісквітів;
- для заморозки тортів і тістечок;
- для приготування кондитерських виробів з мусів і суфле;
- для формування і складання тортів.
У закладах, де презентабельний зовнішній вигляд продукції має важливе значення, круглі форми використовуються часто, завдяки ним продукт набуває більш апетитного і вишуканого виду.
Форма щільна, стійка, не гнеться та не іржавіє, не взаємодіє з кондитерським виробом, не впливає на колір і смак випічки.
Перед першим використанням слід промити форму в теплій воді і висушити. Так само після кожного використання кондитерської форми.
Характеристики:
Розміри: діаметр - 16см, висота - 5см.
Товщина металу: 1мм
Матеріал - нержавіюча сталь
Виробник - Україна
морквяний торт