Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 1000 грн. Діють знижки.
У кожного з нас є та особлива пора року, яку ми любимо і чекаємо з нетерпінням. Хтось насолоджується осінню – чарівним часом яскравих фарб і багатого врожаю. В цей час в душі прокидається бажання творити: створювати красу своїми руками, писати вірші, малювати. Осінь – це найкращий час, щоб підвести підсумки року, що минає і намітити плани на майбутнє.
За осінню приходить зима – пора чарівництва і свят. За вікном мороз, замерзлі гілочки дерев іскряться на сонечку; а ми сидимо вдома, закутані в плед, з чашкою ароматного чаю і спостерігаємо, як сніжинки химерних форм, які падають на землю, перетворюються в хрусткий сніг під ногами ... Чи не це щастя?!
А далі – весна! Пора щирої любові, теплих почуттів і тихої ніжності. Природа прокидається після зимового сну, лунають дзвони весняної капелі, дзюрчать струмочки, і разом зі свіжим вітром в рідні краї повертаються перелітні птахи. І нам здається, що попереду нас чекає так багато нового! ..
А потім непомітно підкрадається літо – час відпусток і канікул. Саме влітку ми отримуємо приголомшливу гаму емоцій і вражень: шкірою ми відчуваємо тепло літнього сонця, прохолоду дощу і подих вітру. Ми радіємо яскравим фарбам, насолоджуємося ароматами квітів, трав і соковитим смаком ягід!
Так яка ж пора року краще? Не можна сказати напевно. Адже в кожному сезоні є стільки чудового, цікавого і незабутнього. І тому в новому випуску журналу ми вирішили показати красу і чарівність кожної з чотирьох пір року.
Разом з Тетяною Борщовою ви дізнаєтеся про різні суміші айсінгу і про те, як переходити від однієї консистенції до іншої; створите об'ємну пряникову шкатулку у формі гарбуза і воістину осінній пряниковий декор. Марія Маграт розкриє секрети створення «мішковини» і поділиться цікавим майстер-класом по цукровій флористиці в осінній тематиці.
Для любителів крему Наталія Єлецька підготувала неймовірний майстер-клас з техніки «В'язання». Завдяки цій техніці ви зможете створити свій може бути, перший кремовий плед або килимок; оформите торт у вигляді кошика і прикрасите його кремовими шишками і ялинковими гілочками.
Марина Родіонова навчить вас працювати з пастілажем, а також покаже, як зібрані в композицію дрібні деталі з пастілажа можуть створити враження невагомості і легкості. Такі деталі безсумнівно внесуть родзинку в ваш майбутній солодкий витвір.
У новому випуску журналу ви зустрінетеся з новими авторами і майстрами, які вже полюбилися; вас чекає безліч технік, секретів і тонкощів кондитерського мистецтва: декор з ізомальту, бульбашкова карамель, фантазійні квіти з вафельного паперу, нарізні цукерки і не тільки! Ви зможете попрактикуватися в сюжетному ліпленні неймовірно милих котиків і їх друзів і навіть намалювати картину маслом за допомогою ... крему!
- 64 сторінки
- Барвисте видання
- Багатоілюстрований
- Різні покрокові майстер-класи
- Рецепти від професійних кондитерів
- Формат журналу А4
Надихайтеся і творіть разом з нами!