Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 2000 грн. Діють знижки.
У цьому номері Вас чекає кілька майстер-класів традиційної пасхальної тематики від кращих майстрів: милі фігурки зайчиків і баранчиків порадують дітей, зворушливі конвалії, яскраві нарциси, помітні анемони і витончені фрезії – прекрасних дам, а розписні пряники – цінителів і цінительок образотворчих мистецтв і рукоділля.
У рубриці «Кремовий світ» Вас чекає дуже весняний торт у вигляді кошика з ніжними тюльпанами. За останні роки надзвичайно стримані по стилю і лаконічні по оформленню десерти французьких кондитерів стали користуватися великою популярністю і у нас в країні. Ці тістечка і торти зачаровують глядача простотою і вишуканістю чистих ліній.
У рубриці «Технологія» Ви дізнаєтеся про особливості покриття десертів глазур'ю, тим більше, що рецепт ніжного тістечка, що публікується в однойменній рубриці, допоможе Вам закріпити теоретичні знання на практиці, а точне дотримання інструкцій допоможе досягти прекрасного результату.
Зміст:
МАЙСТЕР КЛАС
Торт «В очікуванні свята»
Торт «Приходьте в гості до нас!»
Торт «Конвалії ... Конвалії ...»
Торт «Натхнення»
Торт «Мелодія весни»
Торт «Домашній город»
ТЕХНОЛОГІЯ
Покриття глазур'ю
КРЕМОВИЙ СВІТ
Торт «Голландський натюрморт»
ГАЛЕРЕЯ
Галерея «Великдень червоний»
ДРІБНА ШТУЧКА
Пряники «Як картинка з книжки старовинної»
Печиво «Раз баранчик, два баранчик ...»
РЕЦЕПТИ
Панакота з чорницею
Десерт «Великоднє яйце»
Тістечко «Тет-а-тет»
Пряники «Старовинні»