UA
Інтернет-магазин для кондитерів
Каталог товаров
UA
Мои желания
0
0 грн.
Гарантія якості
(тільки перевірені товари)
Безкоштовна доставка по всій Україні
(при замовлені від 1000 грн)
Магазини у великих містах
(Київ, Одеса, Харків, Львів, Миколаїв)
Вигідні умови
(знижки для постійних клієнтів)
Офіційне представництво
Журнал ТортДеко грудень 2017 №5 (33)

Журнал ТортДеко грудень 2017 №5 (33)

В наявності
Артикул: td34
відгуків: 0
Отримання замовлення
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
  • У відділенні Нової пошти
  • Кур’єром Нової пошти
Спосіб оплати
  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 200 грн.)
  • На карту Приватбанку

Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 1000 грн. Діють знижки.

Світ не стоїть на місці. Кожен день, місяць і рік приносять щось нове, модне і абсолютно відрізняється від того, до чого ми звикли. Ось і така світла і романтична подія, як весілля, все частіше відходить від класики. Молодь все більше прагне зробити своє свято максимально незабутнім і незвичайним, не таким, як у всіх. На сьогоднішній день майже всі весільні торжества мають свою тематику і стиль. Декоратори намагаються вразити гостей неймовірними ідеями оформлення залів і наметів, художники по світлу роблять фантастичні лазерні шоу ... Варто захотіти - і на вашому весіллі буде йти сніг, під яким відбудеться ваш перший танець ... А поруч, немов чарівні лебеді, будуть кружляти балерини …

 

Кондитери теж не пропускають нагоди включити свою фантазію і втілити в життя незвичайні ідеї! Звичайно, класичні білі торти з живими квітами все так само актуальні, але ми вирішили заглянути далі: в новому випуску журналу ми відійшли від стандартних тортів і трохи розкрили горизонти кондитерського мистецтва.

 

Так, Ольга Скорик захотіла познайомити вас з технікою «макраме», що стала дуже популярною серед кондитерів Азії. Автор розкриє секрет створення їстівного латексу і покаже, як їм можна прикрасити торт.

Марія Маграт представить незвичайний торт в стилі «стімпанк», розповість, як створити приголомшливий кракелюр на мастиці, а також поділиться створенням торта в готичному стилі.

Галина Горбут розкриє секрети створення приголомшливого невагомого декору з вафельного паперу, який зробить ваш торт по-справжньому ефектним і незабутнім.

Також в новому номері вас чекає інтерв'ю з Наталею Єлецькою, чиї роботи буквально «підірвали» всі соціальні мережі за лічені дні. Все нові учні поспішають потрапити на її дивовижний курс «Чари живопису» і навчитися створювати зворушливі сюжети на тортах за допомогою крему.

 

Безліч ідей, технік і порад уже чекають вас на сторінках журналу: від класичної цукрової флористики до квітів з пластичного шоколаду і вафельного паперу. Ви дізнаєтеся, як зробити торт-пеньок на «дерев'яне» весілля, торт-шпаківню зі складною конструкцією, пряникову шкатулку, кенді-бар і багато іншого!
Творіть разом з нами!

 

Зміст:
СТАТТЯ
Весільний сезон або як зберегти репутацію - стаття з розрахунку, збірці, вирівнюванню; транспортування і правила ідеального розрізу (автор Галина Горбут)

 

МАЙСТЕР КЛАС
Створення квіточок, зелені (гортензія, евкаліпт, цинерарія, еустома, гіпосфіла), а також голубків і повітряного декору з вафельного паперу. Трафарети додаються. (Торт «Крила любові», автор Галина Горбут)
Покрокове рішення по створенню фантазійних квітів з глюкозного сиропу і ізомальту, а також збірка і підсвічування такого декору. (Торт «Блакитна Лагуна», автор Анастасія Колупановіч)
Декорування зимового весільного торта. Техніка «макраме», їстівний латекс, пуансеттия з пластичного шоколаду і створення неймовірної пластичної мастики, яка з часом залишається гнучкою. (Торт «Нитки долі», автор Ольга Скорик)
Готове рішення по створенню конструкції з шпаківень на дереві, тонкощі складання та кріплення. А також ніжна цукрова флористика: дикий виноград, рудбекія, фантазійні квіти. (Торт «Наодинці», автор Тетяна Крячко)
Пряничная шкатулка в стилі. В даному майстер-класі розкриті секрети створення цілісної шкатулки з мінімальним склеюванням деталей. А також кракелюр по прянику і троянди з айсінгом. ( «Шеббі-Шик», автор Тетяна Борщева)
Весільний торт в стилі «Стімпанк», робота з мастикою і ізомальтом. Створення справжніх лампочок з нитками розжарювання і приголомшливого кракелюра на мастичному покритті. (Торт «Назад в майбутнє», автор Марія Маграт)
Торт в готичному стилі, декорування брошками і декором з ізомальту. (Торт «Готика», автор Марія Маграт)
Ефект «кори» на кремовому торті, створення торта-пенька. ( «Дерев'яне весілля», автор Наталія Бондаренко)
Майстер-клас зі створення неймовірно-ніжного весільного торта з рюшами і намистинами. А також самостійне створення молда у вигляді серця. (Торт «Передзвін карамельних сердець», автор Марина Родіонова »)
Цукрова флористика: гербера, рускус, ягоди і евкаліпт. Ефект зернистої штукатурки. (Торт «Оксамитова ніч», автор Жанна Журленко)
Ліплення ведмедиків «Тедді» з повітряної маси. Створення образу нареченого і нареченої. ( «Разом назавжди», автор Ольга Скорик)
Трафарети для пряників і робота з ними
Рецепт створення пластичного шоколаду і методи його фарбування. Виготовлення та збирання півонії з пластичної маси, а також секрети по установці такого декору на торт. ( «Піон з пластичного шоколаду», автор Гульнара Вагапова)

 

ІНТЕРВ'Ю з Наталією Елецкой

 

«СТІМПАНК». Що це за стиль і з чим його «їдять»? (автор Марія Маграт)

 

СОЛОДКИЙ СТІЛ
Кенді-бар «Зимове весілля» (автор Анастасія Колупановіч)

 

РЕЦЕПТИ
Мадленки «Черёмуховий колір» (автор Юлія Малиновська)
Бонбоньєрка «Ранок нареченої» (автор Анастасія Колупановіч)
Десерт в стаканчику «Милий друг» (автор Анастасія Колупановіч)

Похожие товары
Отзывы

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано
Добре
?
Залиште свої дані і ми зв'яжемося з вами