Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 1000 грн. Діють знижки.
На сторінках журналу “Мир Кондитера” ви поринете в світ кондитерського мистецтва і великої кількості майстер-класів, які ви зможете втілити на практиці!
Зміст:
Малайзійська техніка
Торт, прикрашений гілкою квітучої магнолії
Інтерв'ю з відомим художником-модельєром
Зворушливий торт з розписом і квітами
Вчимося декорувати торт в морському стилі
Нова рубрика! Школа ліплення
Вчимося прикрашати швидко і стильно
Стаття початківцю кондитерові, поради по досягненню результату
Чорний торт, робота з трафаретами, віяло з рисового паперу
Скрапбукінг і торти
Секрети Ідеального пісочного тіста
Тістечко сонечко
М'яке пісочне тісто
Пісочне печиво "шаблі бретон"
Лимонний тарт з меренгою
Вчимося ліпити вовчицю
Рецепт чорної мастики
Як випекти кекс з підручних засобів і прикрасити його
3х ярусний торт, кукурудза, рудбекія, ехінацея