Кількість
|
Вартість
|
||
|
Желе Dr.Oetker добре підійде для заливки фруктів і ягід, особливо червоного кольору, воно підкреслить колір і додасть апетитний вигляд солодким виробам. Завдяки желе, фрукти та ягоди зберігають свій колір, набувають яскравість і блиск.
Застосування:
Червоне желе від Dr.Oetker використовується для заливки всіляких тортів і тістечок, для заливки фруктів на бісквіті.
Особливості:
- легке приготування;
- добре поєднується з випічкою;
- не дає фруктам втрачати свою свіжість і смак;
- швидко застигає;
- має червону структуру;
- легко і швидко готується без утворення грудочок;
- стійкий розріз торта.
Спосіб приготування:
Для приготування желе потрібно вміст пакетика змішати з двома столовими ложками цукру, потім додати 250 мл води, сиропу або фруктового соку і ретельно перемішати. Масу довести до кипіння, безперервно помішуючи, кип'ятити 1 хвилину.
Далі желе слід остудити і рівномірно нанести на фрукти від центру торта. Желе лягає на торт рівним шаром, дуже швидко застигає.
Завдяки такому желе фрукти і ягоди не обвітрюються і зберігають свіжість.
Десерти з желе від торгової марки Dr.Oetker подаються охолодженими, але зберігають форму і поза холодильником.
На звороті пакетика є рецепт приготування.
Умови зберігання: зберігати слід у сухому прохолодному місці при температурі не вище 25ºС і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін зберігання - 24 місяці
Склад: цукрова пудра, загусник: карагенан, камедь ріжкового дерева, стабілізатор: бітартрат калію, харчові барвники: кармуазин, жовтий "Сонячний захід".
Без ГМО
Упаковка – 8 г
Виробник – Німеччина