Кількість
|
Вартість
|
||
|
Прозоре желе використовується для заливки будь-яких фруктових тортів. Желе для торта дозволяє ягодам і фруктам зберегти свій колір, яскравість і блиск.
Застосування:
Використовується для приготування тортів і тістечок, для заливки фруктів на бісквіті.
Властивості:
- Стійкий розріз торта.
- Швидко застигає (не вбирається в корж).
- Желе лягає на торт рівним прозорим шаром.
- Легко і швидко готується без утворення грудочок.
- Зберігає форму навіть поза холодильником.
Спосіб приготування:
1) Вміст пакетика желе для торта безбарвне Dr.Oetker змішати з 2 ст.л. цукру. Поступово всипати в 250 мл води, молока або фруктового соку і ретельно перемішати.
2) Для приготування желе, компоту з абрикосів, персиків, слив або інших фруктів слід додати до соку ще 3 ст.л. води.
3) Масу довести до кипіння при безперервному помішуванні, кип'ятити 1 хвилину.
4) Отриманою масою залити фрукти (масу рівномірно наносити від центру торта).
На звороті пакетика рецепт приготування.
Склад: цукрова пудра, карагенан і камедь ріжкового дерева (загусники), стабілізатор.
Без ГМО.
Зберігати в сухому прохолодному місці.
Термін зберігання - 24 місяці
Вага - 8 г
Виробник – Німеччина