UA
Інтернет-магазин для кондитерів
UA
Мои желания
0
0 грн.

Желатин харчовий

Сортування:
  • За замовчуванням
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Ціна (низька > висока)
  • Ціна (висока > низька)
  • Рейтинг (починаючи с високого)
  • Рейтинг (починаючи с низького)
  • Модель (А - Я)
  • Модель (Я - А)
Хіт продажу
Желатин 240 Bloom Gelita
Артикул: Gelita
15 грн.
Хіт продажу
Желатин листовий, 10 пластин 50 (± 5) грам
Артикул: 20-12
50 грн.
Хіт продажу
Желе для торта безбарвне
Артикул: oe2
8 грн.
Хіт продажу
Артикул: oe6
8 грн.
Хіт продажу
Артикул: 1171
720 грн.
Хіт продажу
Артикул: 2104::4
5 грн.
Артикул: 58050
115 грн.
Артикул: 2104::3
5 грн.
Артикул: 2104::2
10 грн.
Немає в наявності
Артикул: 2104::1
10 грн.
Немає в наявності
Артикул: 2060
2 грн.
Немає в наявності

Желатин - речовина без запаху і смаку, яке отримують шляхом переробки колагену з сполучних тканин тварин. У кулінарії цей інгредієнт використовують для створення желейної маси. Харчовий желатин, купити який можна в інтернет-магазині La-Torta, застосовують для приготування кондитерських виробів і солоних страв. За допомогою такої харчової добавки готують: желе, йогурти, мармелад, зефір, морозиво, холодець, сальтисон, соуси, м'ясні чи рибні консерви. Желатин обов'язково входить до складу пудингів, мусів, паста, киселів, суфле.

Вибір желейного засобу

Желатин виробляють у формі порошку, листів або гранул. Найбільш якісним вважається листовой желатин. Такий желатин не розсипається, його не потрібно зважувати, також харчову добавку можна розміщувати в будь-якій кількості води. При цьому листи швидко набухають. Крім цього, желатин буває швидко-та слаборозчинні, відрізняються за ступенем в'язкості і силою гелеутворення, яка вимірюється в Блумах. При виборі відповідного желейного засобу, перш ніж купити желатин, досвідчений кухар обов'язково повинен звертати увагу такі особливості харчової добавки.

Використання в кулінарії

Як правило, дозування, а в деяких випадках і необхідна сила гелеутворення желатину, вказується в рецепті страви. Якщо така інформація в рецептурі відсутня, то можна скористатися стандартними правилами створення желейної маси необхідної консистенції. Існують певні пропорції додавання такої харчової добавки для отримання складу потрібної щільності. Наприклад, можна купити харчовий желатин і змішати з водою в пропорції 1:80. В результаті вийде м'яке желе.

В інтернет-магазині La-Torta можна придбати якісний желатин, ціна якого вигідно відрізняється на ринку кондитерських товарів. Вибирайте відповідні харчові добавки та замовляйте зручну доставку по Україні.