Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Желатин

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Желатин - речовина без запаху і смаку, яке отримують шляхом переробки колагену з сполучних тканин тварин. У кулінарії цей інгредієнт використовують для створення желейної маси. Харчовий желатин, купити який можна в інтернет-магазині La-Torta, застосовують для приготування кондитерських виробів і солоних страв. За допомогою такої харчової добавки готують: желе, йогурти, мармелад, зефір, морозиво, холодець, сальтисон, соуси, м'ясні чи рибні консерви. Желатин обов'язково входить до складу пудингів, мусів, паста, киселів, суфле.

Вибір желейного засобу

Желатин виробляють у формі порошку, листів або гранул. Найбільш якісним вважається листовой желатин. Такий желатин не розсипається, його не потрібно зважувати, також харчову добавку можна розміщувати в будь-якій кількості води. При цьому листи швидко набухають. Крім цього, желатин буває швидко-та слаборозчинні, відрізняються за ступенем в'язкості і силою гелеутворення, яка вимірюється в Блумах. При виборі відповідного желейного засобу, перш ніж купити желатин, досвідчений кухар обов'язково повинен звертати увагу такі особливості харчової добавки.

Використання в кулінарії

Як правило, дозування, а в деяких випадках і необхідна сила гелеутворення желатину, вказується в рецепті страви. Якщо така інформація в рецептурі відсутня, то можна скористатися стандартними правилами створення желейної маси необхідної консистенції. Існують певні пропорції додавання такої харчової добавки для отримання складу потрібної щільності. Наприклад, можна купити харчовий желатин і змішати з водою в пропорції 1:80. В результаті вийде м'яке желе.

В інтернет-магазині La-Torta можна придбати якісний желатин, ціна якого вигідно відрізняється на ринку кондитерських товарів. Вибирайте відповідні харчові добавки та замовляйте зручну доставку по Україні.

Вгору