UA
Інтернет-магазин для кондитерів
UA
Мои желания
0
0 грн.

Желатин харчовий

Сортування:
  • За замовчуванням
  • Назва (А - Я)
  • Назва (Я - А)
  • Ціна (низька > висока)
  • Ціна (висока > низька)
  • Рейтинг (починаючи с високого)
  • Рейтинг (починаючи с низького)
  • Модель (А - Я)
  • Модель (Я - А)
Хіт продажу
Желатин 240 Bloom Gelita, 25гр
Артикул: 1757
25 грн.
Хіт продажу
Желе для торта безбарвне Dr.Oetker
Артикул: 02201
10 грн.
Желатин 240 Bloom Gelita, 50гр
Артикул: 1758
50 грн.
Желатин 240 Bloom Gelita, 100гр
Артикул: 1759
95 грн.
Желатин листовий YouHerbIt, 1кг
Артикул: 7500
900 грн.
Желатин листовий YouHerbIt, 10 пластин
Артикул: 7501
60 грн.
Овочевий желатин SOSA, 50гр
Артикул: 58050
115 грн.
Немає в наявності
Желе зі смаком полуниці "Ямуна"
Артикул: 2104::2
10 грн.
Немає в наявності
Желе зі смаком малини "Ямуна"
Артикул: 2104::4
5 грн.
Немає в наявності
Желе зі смаком ківі "Ямуна"
Артикул: 2104::3
5 грн.
Немає в наявності
Желе зі смаком ананаса "Ямуна"
Артикул: 2104::1
10 грн.
Немає в наявності
Желе для торта червоне Dr.Oetker
Артикул: 02188
10 грн.
Немає в наявності
Желатин листовий Ewald-Gelatine, 1кг (120 блюм)
Артикул: 1171
773 грн.
Немає в наявності
Желатин листовий Ewald, 1кг (240 блюм)
Артикул: 1174
1200 грн.
Немає в наявності
Желатин листовий Ewald, 1кг (200 блюм)
Артикул: 1173
1058 грн.
Немає в наявності
Желатин листовий Ewald, 1кг (180 блюм)
Артикул: 1172
998 грн.
Немає в наявності
Желатин гранульований Ewald, 50гр (200 блюм)
Артикул: 1175
22 грн.
Немає в наявності

Желатин - речовина без запаху і смаку, яке отримують шляхом переробки колагену з сполучних тканин тварин. У кулінарії цей інгредієнт використовують для створення желейної маси. Харчовий желатин, купити який можна в інтернет-магазині La-Torta, застосовують для приготування кондитерських виробів і солоних страв. За допомогою такої харчової добавки готують: желе, йогурти, мармелад, зефір, морозиво, холодець, сальтисон, соуси, м'ясні чи рибні консерви. Желатин обов'язково входить до складу пудингів, мусів, паста, киселів, суфле.

Вибір желейного засобу

Желатин виробляють у формі порошку, листів або гранул. Найбільш якісним вважається листовой желатин. Такий желатин не розсипається, його не потрібно зважувати, також харчову добавку можна розміщувати в будь-якій кількості води. При цьому листи швидко набухають. Крім цього, желатин буває швидко-та слаборозчинні, відрізняються за ступенем в'язкості і силою гелеутворення, яка вимірюється в Блумах. При виборі відповідного желейного засобу, перш ніж купити желатин, досвідчений кухар обов'язково повинен звертати увагу такі особливості харчової добавки.

Використання в кулінарії

Як правило, дозування, а в деяких випадках і необхідна сила гелеутворення желатину, вказується в рецепті страви. Якщо така інформація в рецептурі відсутня, то можна скористатися стандартними правилами створення желейної маси необхідної консистенції. Існують певні пропорції додавання такої харчової добавки для отримання складу потрібної щільності. Наприклад, можна купити харчовий желатин і змішати з водою в пропорції 1:80. В результаті вийде м'яке желе.

В інтернет-магазині La-Torta можна придбати якісний желатин, ціна якого вигідно відрізняється на ринку кондитерських товарів. Вибирайте відповідні харчові добавки та замовляйте зручну доставку по Україні.

Відгуки покупців
Загальна оцінка
5 з 5
?
Залиште свої дані і ми зв'яжемося з вами