Кількість
|
Вартість
|
||
|
Загущувач для сметани та вершків – необхідна добавка на кожній кухні, за допомогою якої можна отримати чудові десерти, а зі звичайної сметани і цукрової пудри створити смачний крем-просочення для торта.
Загущувач забезпечує високу стабільність і в'язкість продуктів. Збита сметана або вершки з загущувачем довго зберігають форму і структуру.
Загущувач сметани дуже стійкий до вологи, його потрібно додати до суміші, яку потрібно довести до густого стану. В середньому, щоб згустити 1кг суміші потрібно 10-30г загущувача, в залежності від консистенції вихідного продукту.
Застосування:
Загущувач від української торгової марки «Ямуна» підійде для приготування кремів на основі сметани або вершків, десертів, морозива і кондитерських наповнювачів. Також використання продукту дозволяє досягти необхідної консистенції під час приготування різних соусів, майонезів і приправ.
Спосіб використання: вміст пакету додати в загущувану суміш і збити міксером.
Дозування: одного пакета досить для згущення і придання кремоподібного стану 250-400 мл продукту.
Вага - 12 грам
Країна-виробник – Україна