Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вафельна крихта Callebaut - розсипчаста суміш подрібнених оригінальних скибочок французької вафлі. Готові до використання вафельні пластівці мають розкішний колір, приємний хрускіт і чудову текстуру для ваших десертів.
Як застосувати Paillete Feuilletine від Callebaut:
- обваляти шоколадні трюфелі, створюючи таким чином неймовірну хрустку верхню оболонку десерту;
- додати до горіхової або шоколадної пасти і використовувати мікс як прошарок вишуканого десерту;
- додати в праліне для хрусткого ефекту;
- додати в мус, морозиво перед подачею для декору і додаткових смакових відчуттів;
- змішати її з темперованим шоколадом для утворення хрусткої начинки для льодяників, випічки і десертів.
Pailleté Feuilletine не втрачає своєї хрусткої текстури, стабільний у виробі, не дає фарбування продукту. Крихта дуже легка, а тому її вистачає надовго.
Не містить ГМО.
Рекомендації у використанні:
- не змішувати хрусткі пластівці з вершками, молочними або рідкими інгредієнтами, так як вафля має тенденцію поглинати вологу і може розм'якнути.
Якщо ж раптом крихта втратила свої хрусткі властивості, то її на кілька хвилин необхідно помістити в духову шафу, і її якості відновляться.
Умови зберігання:
Зберігати в сухому прохолодному місці при температурі + 7°С + 15°С. Вафельна крихта придатна до вживання до 24 місяців. Упаковку після використання необхідно ретельно закривати, щоб уникнути проникнення вологи.
Вага: 1кг
Виробник: Callebaut, Бельгія