Кількість
|
Вартість
|
||
|
Горіхова паста - чудова начинка та одночасно ніжне покриття для вашої випічки, з неперевершеним ароматом і смаком фундука.
Паста має кремоподібну, гладку і бархатисту текстуру. Не вбирає вологу від інших компонентів. Термостабільна.
Застосування:
Підійде для закритої і відкритої випічки. Паста з фундуком легко витримує температуру до 200°C та ідеально підходить для начинки і випікання виробів з листкового тіста, тарталеток, рулетів, булочок, кексів, круасанів. Використовується для глазурування борошняних виробів і антреме.
Після випікання Creme dell 'Artigiano Nocciola залишається м'яким, буквально тане в роті, не твердіє і не висихає.
Способи використання:
Просто трохи розм'якшити пасту, а для глазурування тістечок - підігрійте до 40°C. Після того, як ви нагрієте її до необхідної температури і покриєте кремом випічку, він швидко сідає. Але, завдяки своєму унікальному складу, на базі фундука та негідрогенізованих рослинних жирів, паста зберігає свою ніжну текстуру і приголомшливий смак.
Склад: 11.7% фундук, 45.9% цукор.
Термін придатності - 12 місяців з дати виготовлення
Вага - 200 грам
Виробник - Callebaut (Бельгія)