Кількість
|
Вартість
|
||
|
Текстурний мат Шкіра алігатора – кондитерський інструмент, призначений для створення рельєфних поверхонь кондитерських виробів. Підходить для мастики, марципану, тіста.
Як правильно наносити текстуру:
1. Розкатати мастику за допомогою качалки.
2. Посипати килимок крохмалем або цукровою пудрою.
3. Покласти мат на розкатаний лист мастики і злегка притиснути рукою або прокатати качалкою.
4. Акуратно зняти килимок.
5. Текстурний малюнок готовий.
Завдяки мату текстура виходить дуже реалістичною, особливо якщо прикрасити її харчовими барвниками.
Характеристики:
Матеріал: харчовий силікон
Розмір: 15 х 10см
Виробник: Китай