Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суміш для приготування кондитерських напівфабрикатів типу «масляний бісквіт», кексів, мафінів або напівфабрикатів для тортів, тістечок, пирогів, вафель. За бажанням з додаванням різних наповнювачів (родзинок, горіхів, шоколадних дропсів), які випікаються в формах або на листах.
Рекомендована рецептура на мафін:
250,0г Суміш Мафін
400,0г Цукор
350,0г Борошно пшеничне в / с
300,0г Масло рослинне
300,0г Яйця
300,0г Вода
Спосіб приготування:
Змішати суміш Мафін з усіма інгредієнтами до однорідної маси протягом 1 хвилини на повільній швидкості, потім збити масу протягом 4-8 хвилин. Відсадити в форми або на листи. Випікати при температурі 180°С, час випічки залежить від маси виробу.
Вироби виходять відмінної якості, маса прекрасно утримує фрукти та інші інгредієнти на поверхні і в середині готових виробів. Продукція вигідно відрізняється приємним смаком, ароматом, м'якою скоринкою, хорошим обсягом.
Рекомендовані рецептури на вафлі:
1)
- 142,5г Суміш Мафін
- 282,5г Цукор-пісок
- 232,5г Борошно пшеничне в / с
- 142,5г Масло рослинне
- 200,0г Яйця
2)
- 122,0г Суміш Мафін
- 241,8г Цукор-пісок
- 195,0г Борошно пшеничне в / с
- 214,0г Маргарин
- 227,2г Яйця
Спосіб приготування:
Змішати всі компоненти, перемішати лопаткою 2 хвилини на повільному і 2 хвилини на великій швидкості. Відсадити в вафельницю за розміром форми.
Вага - 500 грам
Виробник - Україна