Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суміш для виготовлення пончиків.
Пончики, донат - це солодкий обсмажений кондитерський виріб завбільшки з кулак, политий глазур'ю.
Тісто для пончиків роблять безопарним способом слабкої консистенції (вологість 43%). Тісто обробляють і надають пончикам форму кілець або кульок. Потрібно дати постояти пончикам 20-30 хвилин, далі обсмажити їх в олії. Готові вироби посипають цукровою пудрою.
Дозування: 5-10% від маси борошна в залежності від способу тістоведення і якості борошна. Суміш додають в борошно разом з іншими сухими складовими і ретельно перемішують з борошном. Після цього додають в рідкі інгредієнти, і замішують тісто.
Рекомендована рецептура на 1 пончик:
Сировина Кількість, гр
Борошно пшеничне в / с 90
Дріжджі сухі 1,5
Сіль 1,3
Цукор 15
Маргарин 5
Вода 49
Суміш Донат 10
Зберігати в сухому прохолодному місці (максимум 25°С).
Вага – 500 грам
Виробник – Україна